Δωρεάν προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων  για  Πολιχνιάτες   επαγγελματίες

Πανόραμα Πολιχνίτου

Ως  ηλεκτrονικός φορέας,  ιστότοπος με δυνατότητα επικοινωνίας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε και να προαγάγουμε από την πλευρά μας  την οικονομική δραστηριὀτητα των Πολιχνιατών, ὀπου αυτή εκδηλώνεται.

Στον Πολιχνίτο μάλιστα πολλοί και ικανοί ελεύθεροι επαγγελματίες συγχωριανοί μας κρατούν ζωντανή την αγορά με τις επιχειρήσεις τους.

Έχουμε, λοιπόν, τη διάθεση και τη θέληση να προβάλουμε δωρεάν διαφημιστικά μηνύματά τους και  να συμβάλουμε στην  διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους.

Επιπλέον, επειδή πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμο να γνωρίζουν όσοι κατοικούν εκτός Πολιχνίτου τους επαγγελματίες που εδρεύουν στον Πολιχνίτο και εκείνοι που κατοικούν  στο Πολιχνίτο να ξέρουν τους Συγχωριανοὐς  που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, να σχηματισθεί ένας κατάλογος, ώστε εύκολα να  εντοπίζεται ο Συγχωριανός που θα χρειαστούμε, για να μας εξυπηρετήσει.

Επισημαίνουμε  ακόμη  ότι για τις επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής, ενόψει θερινής εποχής, καλό θα είναι να προβληθούν, για να γίνει γνωστός και ο Πολιχνίτος ως τουριστικός προορισμός.

 

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 5ο-

Σελίδα λογοτεχνίας- Μέρος 5ο:«Δρόμος παλιός που αγάπησα…»- Αντώνης Χατζηλάμπρος, Φιλόλογος

Θερμοπηγές Πολιχνίτου: έναρξη λειτουργίας-

Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου-Το “οδοιπορικό” του Ναού από τον Στρατή Πάντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο