Νηπιαγωγοί …με (εκπαιδευτική) αγωγή

Σήμερα ολοκληρώθηκε ένα έργο στην αυλή του Νηπιαγωγείου μας. Ο χλοοτάπητας και το υπόστεγο είναι δωρεά από τη μαθητική κοινότητα του κολλεγίου Αθηνών( δηλαδή χρήματα που μάζεψαν μαθητές του κολλεγίου )και το κόστος ανέρχεται στα 4000€ περίπου . Βέβαια για να γίνει αυτό, μεσολαβητής είναι ο κ. Καρατζάνος Παναγιώτης που εργάζεται ως εκπαιδευτικός εκεί και κατάγεται από τον Πολιχνίτο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαλακατέβα, τον κ. Ντοτσι , την κ.Λοσκαλτσο , την κ. Πλεμμένου και την κ. Καματσου που ήρθαν σήμερα να μας βοηθησουν. Για να κολλήσουμε τον χλοοτάπητα χρειάστηκαν 25 κόλλες σιλικόνης. Εκ των οποίων οι 15 πληρώθηκαν από τον κ. Ντοτσι.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Σύλλογο γονέων που θα μας κάνει την επιγραφή για τη δωρεά που έγινε, περίπου στα 60€.

Σας ευχαριστούμε  για την συνεργασία.

Νηπιαγωγείο Βρίσας

Σχόλιο Ιγνάτη Ψάνη

Αυτά τα ευχάριστα και ενδιαφέροντα για τα μικρά παιδάκια συμβαίνουν δίπλα μας στη Βρίσα. Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, ως όφειλε, άδραξε την ευκαιρία που της προσέφερε το Κολλέγιο Αθηνών, και έλυσε εύκολα, και με τη συνδρομή των συγχωριανών τους, ένα πρόβλημα, χαρίζοντας ουσιαστικά ένα ευχάριστο χώρο στα μικρά παιδιά.
Αντίθετα, από όσα έγκαιρα μαθαίνουμε, ενώ προηγήθηκε το ενδιαφέρον του Κολλεγίου προς το δικό μας Δημοτικό Σχολείο και παρά τις πολλές ανάγκες που πρέπει να έχει, δεδομένου ότι πριν από λίγο ξεκίνησε να λειτουργεί ανακατασκευασμένο, παρά ταύτα…
Να μην αναφερθούμε και στο κτήριο που στεγάζει τα παιδάκια του παιδικού σταθμού!! Μαντρωμένα σε ένα ανήλιο κτήριο, χωρίς αυλή, τη στιγμή που το χωριό διαθέτει ιδιόκτητα κτήρια…

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας: Κ. Καλαθάς, ο δείξας- Πάμε Νυφίδα!

Σελίδα λογοτεχνίας: Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος… Δ. Σολωμός- Περί ομορφιάς και ασχήμιας

Στέλλα Καρνά : Πίτα μπρος τσι πίτα πίσου!!

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 5ο-

Μετάβαση στο περιεχόμενο