Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! : Ο Πολιχνίτος…καρναβαλίζεται στις 17 Μαρτίου

Ιγνάτης Ψάνης

2ο ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η επιδίωξη των διοργανωτών του Καρναβαλιού είναι να καταξιωθεί  τόσο στη συνείδηση των κατοίκων μας – και όχι μόνο- ώστε να γίνει πια θεσμός. Και με το μεράκι, το πάθος, την όρεξη την φαντασία και το τεπεραμέντο, που διαθέτουν, είναι παραπάνω από βέβαιο πως θα συμβεί.

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, όλοι αυτοί που θέλουν να δίνουν ζωή και ζωντάνια στην περιοχή, ΜΠΑΛΟΣ το όνομά τους, μας καλούν για ένα ξέφρενο γλέντι και διασκέδαση.

Εμείς, δυστυχώς, δε μπορούμε να παρευρεθούμε, λόγω της απόστασης. Όσοι, όμως, βρίσκεστε στην ακτίνα δράσης του καρναβαλιού, που είναι πάρα πολύ μεγάλη, μην το χάσετε…θα χάσετε.  

Πάρτε μια γεύση των καταστάσεων που προετοιμάζουν με το video, που μας απέστειλαν και το πρόγραμμα που ακολουθεί.

2o Πολιχνιάτικο Καρναβάλι

Το καρναβάλι στον Πολιχνίτο που έχει φορέσει τα γιορτινά του, και είναι έτοιμο την Κυριακή 17 Μαρτίου να πραγματοποιήσει τη 2η Καρναβαλική Παρέλαση, είναι γεγονός!!!

Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι με τους καρναβαλιστές να συγκεντρώνονται αρχικά στο σπίτι του «Μπάλου», για να ξεκινήσει ένα καρναβαλικό ταξίδι, που θα μείνει αξέχαστο! Οι καρναβαλιστές ντυμένοι με τα εντυπωσιακά τους κοστούμια θα κατευθυνθούν προς το δρόμο των Βατερών, όπου θα είναι η αφετηρία της καρναβαλικής παρέλασης με τα άρματα!

Τα πληρώματα του κάθε άρματος θα χαρίζουν χαμόγελα και κέφι, ενώ η μουσική θα παρασύρει τους θεατές σε έναν χορό που, θα διαρκέσει μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Η παρέλαση θα κατευθυνθεί προς την πλατεία “Κυβέλια” και η κορύφωση της διασκέδασης θα καταλήξει και πάλι στο σπίτι του Μπάλου, όπου θα συνεχιστεί ο χορός και το φαγοπότι!

Σας περιμένουμε!!!

Μουσικοχορευτικός Σύλλογος

«Ο Μπάλος»

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 5ο-

Σελίδα λογοτεχνίας- Μέρος 5ο:«Δρόμος παλιός που αγάπησα…»- Αντώνης Χατζηλάμπρος, Φιλόλογος

Θερμοπηγές Πολιχνίτου: έναρξη λειτουργίας-

Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου-Το “οδοιπορικό” του Ναού από τον Στρατή Πάντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο