2ο Πολιχνιάτικο καρναβάλι-Μην το χάσετε!!

Ανταπόκριση από τον Πολιχνίτο

Μετά την ενθουσιώδη επιτυχία του προηγούμενου καρναβαλιού, οι Τρελοπολιχνιάτες επιστρέφουν και φέτος με περίσσιο χιούμορ και ευφάνταστες εκπλήξεις! Το 2ο Πολιχνιάτικο Καρναβάλι είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ! Οι ετοιμασίες βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη, και η ανυπομονησία αυξάνεται: Ποια κωμική έκπληξη έχουν ετοιμάσει για φέτος; Θα μας την αποκαλύψουν στις 17 Μαρτίου οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, ο ¨ΜΠΑΛΟΣ” που θα συντονίζει και το Γυμνάσιο και Λύκειο, που θα συμμετέχουν. Αναμένουμε να δούμε αν θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου ή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
Ένα είναι σίγουρο – θα είναι μια βραδιά γεμάτη χαρά και γέλιο!
Αν είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, μη χάσετε το φετινό καρναβάλι! Έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην καρναβαλική παρέλαση και να στελεχώσετε τα άρματα της παρέλασης, που θα διασχίζουν τους δρόμους του Πολιχνίτου!
Ελάτε να ζήσουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη γέλιο και διασκέδαση, αφήνοντας στην άκρη τις καθημερινές μας ανησυχίες!
Ας κάνουμε αυτό το καρναβάλι ακόμη πιο αξέχαστο από το προηγούμενο!

Εμείς ως “Πανόραμα Πολιχνίτου” θα παρακινούσαμε τους Λέσβιους φίλους μας να επισκεφθούν στις 17 Μαρτίου τον Πολιχνίτο, κυρίως τους Πολιχνιάτες της Μυτιλήνης. Οι συντελεστές υπόσχονται πως θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία από μια αρμάδα μικρών και μεγάλων, που με μεράκι, αγάπη και φαντασία θα στήσουν μια αξέχαστη γιορτή. Την επίσκεψη αυτή την περιμένουν όλοι, την έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Πηγή: Γιάννης Αδαλής

Διαβάστε επίσης

Ξιφλουδισμένου ή αξιφλούδιστου; – Χαρίλαου Καρατζάνου

Σελίδα φωτογραφίας- Μέρος 8ο

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχω τίποτα να πω, μόνο να δείξω-Επικαιροποίηση άρθρου μας

While viewing the website, tap in the menu bar. Scroll down the list of options, then tap Add to Home Screen.
Use Safari for a better experience.
Μετάβαση στο περιεχόμενο