Ο Μεσότοπος στην Ηλιούπολη

 

Ιγνάτης Ψάνης

Σάββατο μεσημέρι, Μαρίνου Αντύπα 39 στην Ηλιούπολη, επισκεπτόμαστε το κατάστημα του “ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΡΟΠΟΥ“. Στην είσοδο δυο νέα παιδιά από την Ανεμώτια. Η” Κοιν.Σ.Επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας” επί το έργον της διαφήμισης των κρασιών της, με τη μέθοδο… της δοκιμής. ΠΥΡΡΑΙΟΣ ΟΙΝΟΣ-ΠΕΛΑΣΓΙΟΣ-ΛΑΠΙΘΟΣ-ΣΑΠΦΩ Η ΕΡΕΣΙΑ, κ. α. με λίγο ντόπιο τυρί και σαλαμάκι σε βάζουν στον πειρασμό, στην πρόκληση της αγοράς. Είναι βλέπεις και το χαμόγελο του Μιχάλη και ο αγώνας του, που θέλει να προκόψει ο τόπος του!

Το κατάστημα εντυπωσιάζει με την τακτοποίηση και την ποικιλία των προϊόντων αλλά και με την προθυμία και ευγένεια των νέων παιδιών, που έχουν αναλάβει την εξυπηρέτηση των πελατών. Θα τα δείτε όλα όπως τα βιντεοσκοπήσαμε.

 

Μια.. ερασιτεχνική βιντεοσκόπηση του καταστήματος, για να γνωρίσουμε τα αγαθά της Λεσβιακής γης, να δούμε τον αγώνα και την αγωνία των συμπατριωτών μας να παράγουν, να συσκευάσουν, να παντρέψουν την παράδοση με τη σύγχρονη εποχή με αισθητική επάρκεια και πρωτότυπες επιλογές, τέτοιες που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του marketing και στις ανάγκες του κοινού.

Ενθουσιασμένος και ο πολύς κόσμος που αγόραζε, σα να ανακάλυπτε προϊόντα που του έλειπαν, που τα αναζητούσε.

‘Παρών” και ο Πολιχνίτος με την ανεπανάληπτη γεύση των αναψυκτικών” ΚΡΥΣΤΑΛ”, που με εμπειρία πολλών δεκαετιών, με επιστημονική υποστήριξη, με άρτια οργάνωση, διοίκηση, διαχείριση και διακίνηση, με μεράκι και με πολύ αγάπη, από τον Άη Νικόλα στην Ηλιούπολη στολίζει το κατάστημα! Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Γκαζόζα, Βυσινάδα, Κόκα Κόλα… δεν αφήνεις τίποτα!

Διαβάστε επίσης

To φράγμα Τσικνιά «θα αλλοιώσει τον υδροβιότοπο της Καλλονής»

Πτηνοτροφεία Πολιχνίτου -Κατεβάζουν ρολά μετά από μισό αιώνα!!

Ημερίδα ιαματικού τουρισμού 20 Απριλίου στη Μυτιλήνη

Αργαλειός (λαγκάμνα) : Βλάπτει και πόσο τον Κόλπο μας; (Vid)

Μετάβαση στο περιεχόμενο