Κλείσαμε χρόνο-Έχουμε γενέθλια!!

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι του ιστότοπού μας

Πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, με άγνοια…του κινδύνου και του αντικειμένου, χωρίς να γνωρίζουμε και να υπολογίζουμε  το εργασιακό και ψυχικό κόστος της βδομαδιάτικης ενημέρωσης! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μάθαμε ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης τεχνολογίας στο ανέβασμα των θεμάτων, οι άσχετοι εμείς, και ξεκινήσαμε το μεγάλο ταξίδι, όπως το περιγράψαμε στο πρώτο μας άρθρο “Ποιοι είμαστε”. Στήσαμε ένα βδομαδιάτικο περιοδικό!

Πέσαμε κυριολεκτικά στη θάλασσα…χωρίς να ξέρουμε κολύμπι. Το μόνο μας εφόδιο μας ήταν το πολύτιμο φορτίο που αποκομίσαμε, όταν είχαμε την ευθύνη της έκδοσης της  εφημερίδας του χωριού μας, μια περίοδος που μας επέτρεψε να ασχοληθούμε και να γνωρίσουμε σε βάθος και πλάτος  τα θέματα και τα προβλήματα  της περιοχής μας και όχι μόνο.

Αγαπητοί φίλοι, δεν κρύβουμε τη χαρά μας που κατορθώσαμε να επικοινωνούμε με ένα ευάριθμο πλήθος αναγνωστών ντόπιων αλλά και ξένων, που βρήκαν σε μας, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ποιότητα, αντικειμενικότητα, ανιδιοτελή αγάπη και πολύ μεγάλη διάθεση προσφοράς. Η ηθική μας ικανοποίησή μας είναι τα πολλά εύσημα που έχουμε εισπράξει από κάθε λογής ανθρώπους.

Χωρίς να το αντιληφθούμε, καταγράφουμε την ιστορία της περιοχής μας, τα σημαντικότερα γεγονότα που αφορούν όχι μόνο εμάς, με τα στενά γεωγραφικά όρια αλλά και του νησιού, όπως και του ευρύτερου πια χώρου που ζούμε.

Ασχοληθήκαμε με θέματα παράδοσης, ιστορίας, τέχνης, πολιτικής, γλώσσας, τεχνολογίας, κοινωνικών προβλημάτων, αυτοδιοίκησης, τοπικών προβλημάτων, βιβλιοκριτικής, Συλλογικών δράσεων κ.α. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 365 θέματα… και συνεχίζουμε.

Είμαστε ερασιτέχνες με τα καλά (αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε) αλλά και με τα τυχόν λάθη και τις παραλείψεις μας.

Σας ευχαριστούμε για την εκτίμησή σας.

Διαδώστε… μας

Πανόραμα Πολιχνίτου

Ιγνάτης Ψάνης-Παναγιώτης Αδαμόπουλος-Πέτρος Καναρίδης

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 5ο-

Σελίδα λογοτεχνίας- Μέρος 5ο:«Δρόμος παλιός που αγάπησα…»- Αντώνης Χατζηλάμπρος, Φιλόλογος

Θερμοπηγές Πολιχνίτου: έναρξη λειτουργίας-

Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου-Το “οδοιπορικό” του Ναού από τον Στρατή Πάντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο