Ο Μανώλης Μητσιάς όπως τον γνώρισε ο Στρατής Παττακός

Ιγνάτης Ψάνης
Πολλά και διάφορα αξιολογούμε οι περισσότεροι από μας στη ζωή-τα περισσότερα υλικά και πρόσκαιρα- αλλά υπάρχουν λίγοι, αλήθεια, που είναι και πολύ περήφανοι και τυχεροί , που έγκαιρα στη ζωή τους ανακάλυψαν την ποιότητα και σ’ αυτήν έμειναν. Ο Μανώλης Μητσιάς συγκαταλέγεται σ΄αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία και χαίρει της εκτίμησής μας, γιατί η ποιότητα διαχρονικά της καλλιτεχνικής του πορείας αναγνωρίζεται πανελληνίως.
‘Ενας από τους ανθρώπους που τον γνώρισε, και έμεινε φίλος του ειλικρινής για χρόνια είναι ο “δικός” μας ο Στρατής Παττακός. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στο Δημοτικό θέατρο της Ηλιούπολης προς τιμήν του Μητσιά, με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου τού Γιάννη Κούρκουλου “Μανώλης Μητσιάς, ήλιος χειμωνιάτικος, άρχοντας λαμπρός” μίλησε από καρδιάς για τον εγκάρδιο φίλο του.
Εμείς δεν έχουμε παρά να δούμε τον αγαπητό Μανώλη με τα μάτια του Στρατή και στη συνέχεια να απολαύσουμε τον ίδιο τον τραγουδιστή  σε μερικές αξέχαστες μελωδίες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Σε τζαμί και η Μονή της Χώρας στην Πόλη!!

Μέρος 4ο: Το σύστημα των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Σελίδα λογοτεχνίας-Μέρος 4ο-Το Θείο Δράμα με τα μάτια της ποίησης της Μαρίας Βρανά- Παπάλα και του Κώστα Βάρναλη [videos]

Μετάβαση στο περιεχόμενο