Νέα εποχή στο Δήμο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

«Τιμιότητα, ήθος, δουλειά, πολλή δουλειά, μαζί σε αυτή τη διαδρομή: θα λογοδοτούμε. Κοιτάμε μπροστά, αλλά δεν ξεχνάμε και τις ρίζες μας. Ξεκινάμε στις 2 Γενάρη με πολλή όρεξη. Σας ευχαριστώ» Κατέληξε στο λόγο του ο νέος Δήμαρχος.

Παρόντα πριν ακόμα ξεκινήσει η τελετή ήταν τα μέλη της οικογένειας του νέου Δημάρχου, η σύζυγός του, Βάσω Τατάκη και τα παιδιά τους, αλλά και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, καθώς και μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο τοπικός γραμματέας, Γιώργος Μήλιος, η παλιά γραμματέας, Μαρία Ψήμμα, ο πρώην περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, η υποψήφια Περιφερειάρχισσα, Βάσω Χοχλάκα, περιφερειακή σύμβουλος.

Τον θρησκευτικό όρκο προτίμησαν οι περισσότεροι σύμβουλοι, με πολιτικό να επιλέγουν ελάχιστοι, μεταξύ των οποίων η Εριφύλη Χιωτέλλη, ο Χρήστος Μαλακός, ο Λάμπρος Βενετής, ο Δημήτρης Μαλλιαρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε από την τελετή ορκωμοσίας η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκη Τσιριγώτη.

Πηγή:https://www.stonisi.gr/post/67079/nea-epoxh-ston-dhmo-mytilhnhs-pics-video

 

Διαβάστε επίσης

Νερό: Ψήφισμα Τοπικού Συμβουλίου Πολιχνίτου

Λεσβιακά έθιμα – Μέρος 2ο- Λαμπρουβδουμάδα-Δίστιχα κούνιας

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 4ο

Λεσβιακό Πάσχα-1ο Μέρος

Μετάβαση στο περιεχόμενο