Ορκίστηκαν στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Πανηγυρικό σχεδόν χαρακτήρα έλαβε η ορκωμοσία των νέων αιρετών  δημοτικών και τοπικών συμβούλων, που προέκυψαν από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο κατάμεστο Θέατρο Καλλονής  του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Από τον τοπικό Τύπο πληροφορούμαστε:

Στο κατάμεστο και ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αιρετών δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας χαιρέτισε την εκδήλωση αναγνωρίζοντας στον μόλις τεσσάρων ετών Δήμο της Δυτικής Λέσβου, ένα πανίσχυρο αποτύπωμα στα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας.

Παρόντες ακόμη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κυρατζής, ο πρώην Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Νάσος Γιακαλής, ο Γενικος Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός και πλήθος αιρετών των δυο βαθμών αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.

Οι Σεβασιμωτατοι Μητροπολίτες Μυτιλήνης και Μηθύμνης κ.κ. Ιάκωβος και Χρυσόστομος όρκισαν τους νέους αιρετούς του Δήμου.

Πηγ’η:svosnews.net/articles/news-categories/politiki/orkistikan-sto-dimo-dytikis-lesboy-foto

Το “Πανόραμα Πολιχνίτου” εύχεται στον Δήμαρχο κ. Ταξιάρχη Βέρρο και στους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δυτικής Λέσβου να δικαιώσουν με το έργο τους και  τις επιλογές τους,  την άνετη πλειοψηφία που τους παρέσχε ο πληθυσμός του Δήμου. Ειδικότερα η περιοχή του Πολιχνίτου, που παραμένει μια περιοχή που υστερεί κατά πολύ, έναντι των άλλων εδώ και χρόνια,  έχει περισσότερη  ανάγκη από δράσεις που θα προσφέρουν απασχόληση. Ελπίζουμε να δικαιωθούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/orkistikan-sto-dimo-dytikis-lesboy-foto

 

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 8ο

SAPPHO LESVOS FESTIVAL, ένας Θεσμός με διεθνές προφίλ στο πανέμορφο νησί της Λέσβου

Θιός στου καλό τσ’ η Παναγιά στα ξύλα-Τάσου Μακρή

Ποιος είναι λαϊκιστής και ποιος ο λαϊκός

While viewing the website, tap in the menu bar. Scroll down the list of options, then tap Add to Home Screen.
Use Safari for a better experience.
Μετάβαση στο περιεχόμενο