Νέα εποχή στο Δήμο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

«Τιμιότητα, ήθος, δουλειά, πολλή δουλειά, μαζί σε αυτή τη διαδρομή: θα λογοδοτούμε. Κοιτάμε μπροστά, αλλά δεν ξεχνάμε και τις ρίζες μας. Ξεκινάμε στις 2 Γενάρη με πολλή όρεξη. Σας ευχαριστώ» Κατέληξε στο λόγο του ο νέος Δήμαρχος.

Παρόντα πριν ακόμα ξεκινήσει η τελετή ήταν τα μέλη της οικογένειας του νέου Δημάρχου, η σύζυγός του, Βάσω Τατάκη και τα παιδιά τους, αλλά και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, καθώς και μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο τοπικός γραμματέας, Γιώργος Μήλιος, η παλιά γραμματέας, Μαρία Ψήμμα, ο πρώην περιφερειάρχης, Νάσος Γιακαλής, η υποψήφια Περιφερειάρχισσα, Βάσω Χοχλάκα, περιφερειακή σύμβουλος.

Τον θρησκευτικό όρκο προτίμησαν οι περισσότεροι σύμβουλοι, με πολιτικό να επιλέγουν ελάχιστοι, μεταξύ των οποίων η Εριφύλη Χιωτέλλη, ο Χρήστος Μαλακός, ο Λάμπρος Βενετής, ο Δημήτρης Μαλλιαρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε από την τελετή ορκωμοσίας η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκη Τσιριγώτη.

Πηγή:https://www.stonisi.gr/post/67079/nea-epoxh-ston-dhmo-mytilhnhs-pics-video

 

Διαβάστε επίσης

“Ανιστουρίσματα”, το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρνά

Τελευταία, εξαιρετικά νέα από την Καθηγήτρια κα Νένα Γαλανίδου για τα Ροδαφνίδια

“Ο Μακρυγιάννης” σε θεατρικό μονόπρακτο από τον “δικό μας” Θοδωρή Προκοπίου

Το Γεωπάρκο της Λέσβου εκπαιδευτικός προορισμός για τα σχολεία της Ευρώπης

Μετάβαση στο περιεχόμενο