Η στελέχωση-οργάνωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Ολοκληρώνεται και η διαδικασία οργανωτικής στελέχωσης και οργάνωσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Ο Δήμαρχος κ, Ταξιάρχης Βέρρος κατά τον νόμο αρμόδιος και υπεύθυνος έκανε την κατανομή των αρμοδιοτήτων στο πρόσωπα της επιλογής του όσον αφορά τους αντιδημάρχους, τους συμβούλους σε ΔΕΥΑΛ, ΔΕΔΑΠΑΛ, Δημοτική Επιτροπή και σχολικές επιτροπές, όπως επέλεξε και τους Εντεταλμένους συμβούλους.

Η θητεία των νέων αντιδημάρχων, που αναλαμβάνουν καθήκοντα και αρμοδιότητες από την 1η Ιανουαρίου του 2024 είναι ετήσια

 

Συγκεκριμένα οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου από έχουν ως εξής:

 

 • Ανδρέας Αξής, ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας με αρμοδιότητες τη Διεύθυνση Καθαριότητας και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.
 • Γιώργος Αλάνης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Υποδομών-Έργων και Πολεοδομίας με αρμοδιότητες τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας, το Γραφείο Γραμματείας και το Γραφείο Αδειών Δόμησης.
 • Ιορδάνης Ιορδάνου, ορίζεται Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Έργων Αυτεπιστασίας με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και το Αυτοτελές Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων.
 • Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη, ορίζεται Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης,Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού ( πλην Τμήματος Τοπικής Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας) και στη Διαχείριση Άρδευσης.
 • Ζαχαρώ Ιωακείμ, ορίζεται Αντιδήμαρχος Πολιτισμού με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας,Παιδείας και Πολιτισμού (πλην Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,Δια βίου μάθησης Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
 • Αλέξανδρος Ροδίτης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας και Εθελοντισμού με αρμοδιότητες Αθλητισμού και Νέας Γενιάς στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
 • Αφροδίτη Βατή-Μαριόλα, ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Τουριστικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Τουρισμού της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.
 • Δημήτριος Αλεξίου, ορίζεται Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με αρμοδιότητες Παιδείας και Δια βίου Μάθησης στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.
 • Γεώργιος Μακρογιάννης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών με αρμοδιότητες την επίλυση των προβλημάτων των Προέδρων των Κοινοτήτων και τις Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Αλεξίου και ο κ.Μακρογιάννης είναι άμισθοι Αντιδήμαρχοι.

Για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου θα προταθεί ο Στρατής Γελαγώτης.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου αναλαμβάνουν οι:
 • Βασίλης Τιτιρέκης σε θέματα που αφορούν τη Διεύθυνση Προσωπικού και τη Διεύθυνση ΚΕΠ.
 • Χαράλαμπος Δερεδίνης σε θέματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.
 • Φωτεινή Αντωνοπούλου σε θέματα που αφορούν την Κοινωνική Προστασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,Πολιτισμού και Αθλητισμού.
 • Για την Δημοτική Επιτροπή:

Γεώργιος Αλάνης πρόεδρος
Χαράλαμπος Ελευθερίου
Παναγιώτης Δήσσος
Χαράλαμπος Μαραγκός
Νικόλαος Αλεξανδρής

Για τη ΔΕΔΑΠΑΛ:

Στέφανος Αποστόλου
Γεώργιος Σαρόγλου
Γεώργιος Μακρογιάννης

 

Ιορδάνης Ιορδάνου

Βασίλης Τιτιρέκης

Χαράλαμπος Μαραγκός

Δημήτρης Αλεξίου

Για τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης
Νικόλαος Αλεξανδρής
Φωτεινή Αντωνοπούλου

Για τη ΔΕΥΑΛ:

Γιώργος Αλάνης

Παναγιώτης Δήσσος

Χαράλαμπος Ελευθερίου

Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο Νικόλαος Περιβολάρης και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο Παναγιώτης Δήσσος.

Το “Πανόραμα Πολιχνίτου” εύχεται  να παραχθεί έργο, που θα αναζωογονήσει και θα βελτιώσει την περιοχή μας, που ταλανίζεται από πολλά προβλήματα, το μεγαλύτερο η συνεχιζόμενη ερήμωση του.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

 

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 8ο

SAPPHO LESVOS FESTIVAL, ένας Θεσμός με διεθνές προφίλ στο πανέμορφο νησί της Λέσβου

Θιός στου καλό τσ’ η Παναγιά στα ξύλα-Τάσου Μακρή

Ποιος είναι λαϊκιστής και ποιος ο λαϊκός

While viewing the website, tap in the menu bar. Scroll down the list of options, then tap Add to Home Screen.
Use Safari for a better experience.
Μετάβαση στο περιεχόμενο