Οι υποψήφιοι δήμαρχοι μάς ενημερώνουν

Ιγνάτης Ψάνης

Παραμονές των εκλογών και επικοινωνήσαμε με του υποψήφιους Δημάρχους, τον Γιάννη Συκά, τον Ταξιάρχη Βέρρο και τον Απόστολο Αλατζά, από τους οποίους ζητήσαμε να μας στείλουν μία συνέντευξή, ένα μήνυμα τους τα  οποία και αναδημοσιεύουμε.

Από το καλοκαίρι με τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων ξεκίνησε ένας αγώνας, για τον οποίον  πιστεύουμε ότι πρέπει να τηρήθηκαν οι αρχές της αυτοδιοικητικής δεοντολογικής αντιπαράθεσης, ότι ο επηρεασμός των ψηφοφόρων στηρίχτηκε στην ολόπλευρη ενημέρωση, στα προγράμματα, στην αξιοπιστία και στην αξιοσύνη του κάθε υποψήφιου και μόνο. Έτσι δε θα υπάρχει η παραμικρή σκιά για τον επόμενο Δήμαρχο.

Λίγο-πολύ και οι τρεις υποψήφιοι δεν είναι  άγνωστοι στην κοινότητα, καθότι υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση με τον τρόπο τους, έχουν προϊστορία, επομένως η κοινότητα έχει δεδομένα, από τα οποία μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Ελπίζουμε ότι την Κυριακή θα εκλεγεί Δήμαρχος με δυναμισμό, επιμονή, αφοσίωση στα προβλήματα της κοινότητας και κυρίως Δήμαρχος όλων των δημοτών. Και η όποια αντιπολίτευση θα σταθεί στο ύψος μιας εποικοδομητικής κριτικής, ικανής να προστατεύει, να προλαμβάνει και να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα τους δημότες. Τα προβλήματα είναι πολλά, σύνθετα και μερικά επιτακτικά, δεν μπορούν να περιμένουν πια άλλο.

Εμείς θα διαβάζουμε και θα ακούμε και την πλειοψηφία αλλά και την μειοψηφία του Δήμου, για να ενημερώνουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε τους αναγνώστες μας

Πηγή: https://aeolos.tv/54455/apostolos-alatzas-dimiourgiki-enotita/

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΚΑΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΕΡΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΛΑΤΖΑΣ

 

Διαβάστε επίσης

Νέα πνοή στην Ίμβρο δίνει η επαναλειτουργία των σχολείων

Διαμαρτυρία για τα εισιτήρια- Έχουμε δίκιο, αλλά…

“Ανιστουρίσματα”, το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρνά

Τελευταία, εξαιρετικά νέα από την Καθηγήτρια κα Νένα Γαλανίδου για τα Ροδαφνίδια

Μετάβαση στο περιεχόμενο