Πέθανε η Χρυσούλα Ζωγράφου

Ένας υπέροχος άνθρωπος , μια εξαιρετική γιατρός – παιδίατρος, μια σπουδαίο προσωπικότητας της Αριστεράς δεν είναι πλέον κοντά μας..

Γεννήθηκε στην Κοκκινιά στον Πειραιά το 1952 και εντάχθηκε στο ΚΚΕ το 1974. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας το 1978. Από το 1991 είναι παιδίατρος στην Καλλονή Λέσβου και από το 2001 στο Κέντρο Υγείας Καλλονής. Το 2006 ήταν υποψήφια της «Δημιουργικής Δημοτικής Κίνησης» στο τότε δήμο Καλλονής, Ακόμη διετέλεσε τοπική σύμβουλος Παλαιοχωρίου. Το 2014 ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο της Λέσβου. Το 2015 είχε προταθεί για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και στις προηγούμενες εκλογές ήταν εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.  Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.

Από το Δήμο Δυτικής Λέσβου:

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η δημοτική αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο της επί σειρά ετών δημοτικής συμβούλου Χρυσούλας Ζωγράφου και μεταφέρουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/pethane-i-hrysoyla-zografoy

 

Εκφράζουμε κι εμείς τη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας για τον πρόωρο θάνατο της αγαπητής Χρυσούλας, που άφησε το ιατρικό και αγωνιστικό της αποτύπωμα  στη περιοχή μας και όχι μόνο, στους οικείους της.

πανόραμα πολιχνίτου

 

Διαβάστε επίσης

Πολιχνίτος: Ένα χωριό-ανοιχτό μουσείο στα νοτιοδυτικά της Λέσβου

ΔΥΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

“Ανιστουρίσματα”, το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρνά

Σελίδα φωτογραφίας- Μέρος 12ο

Μετάβαση στο περιεχόμενο