Οι πρώτες μετεκλογικές δηλώσεις των βουλευτών μας

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ

Όταν η πολιτική έχει ανθρωπιά, τότε και οι πολιτικοί μπορούν να μας εντυπωσιάσουν με μια απλή ανθρώπινη αγκαλιά, ένα χαμόγελο. Είναι αρκετό, φτάνει; Ίσως… Και όσοι βλέπουν αυτές τις ασυνήθιστες για τη πολιτική εικόνες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ο Αθανασίου συνεχάρη τον Παρασκευαϊδη στο video αλλά και την Κομνηνάκα για την επανεκλογή της.

Να μην παρεξηγηθούμε. Ξέρουμε πως κάθε βουλευτής από τους τρεις εκπροσωπεί και μια διαφορετική πολιτική αντίληψη, πως κοινωνία σημαίνει συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις αλλά και συνθέσεις. Εκείνο που εξηγούμε είναι ότι πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα των πολιτικών, να πάψει η πολιτική να είναι αρένα, να μην αγιάζει ο σκοπός τα μέσα, να εστιάζουν οι πολιτικοί στον τόπο τους, στη χώρα τους και όχι μονόμπαντα στο κόμμα ή στην καριέρα τους.

Μια αυθόρμητη, ανοιχτή αγκαλιά, ένα ειλικρινές χαμόγελο θα τα κάνουν αυτά; Ποιος ξέρει, ίσως…Όταν ο απόλυτος κυρίαρχος  του πολιτικού παιχνιδιού, συναντά στο πολιτικό του περίπτερο επί τούτου τον  κατά πολλές χιλιάδες ψήφους υστερήσαντα συνάδελφό του, για να τον συγχαρεί, ελπίζεις…

πανόραμα πολιχνίτου

Διαβάστε επίσης

Νέα πνοή στην Ίμβρο δίνει η επαναλειτουργία των σχολείων

Διαμαρτυρία για τα εισιτήρια- Έχουμε δίκιο, αλλά…

“Ανιστουρίσματα”, το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρνά

Τελευταία, εξαιρετικά νέα από την Καθηγήτρια κα Νένα Γαλανίδου για τα Ροδαφνίδια

Μετάβαση στο περιεχόμενο