Ο κ. Θ. Κούσκος συνεχίζει και επεκτείνεται…

Ιγνάτης Ψάνης

Πρώτοι ενημερώσαμε ότι τα εγκαίνια για τη λειτουργία των ιαματικών θα πραγματοποιηθούν στις 15 Αυγούστου, με τον τίτλο του άρθρου «καλή μας αρχή…». Επισημάναμε ακόμη ότι το έργο της επαναλειτουργίας των θερμοπηγών ξεκίνησε με ένα επιτυχημένο αισθητικό αποτέλεσμα και για μια εξαιρετική δουλειά κατασκευαστικά και οργανωτικά. Αυτά γράφαμε τότε ως πληροφορίες αλλά το επαληθεύσαμε και οι ίδιοι προσωπικά, όπως και το γεγονός ότι εκτελούνται εργασίες με  πολύ ταχείς ρυθμούς. Οι φωτογραφίες είναι εύγλωττες…

 

Τελευταία φωτογραφία: Πρόκειται για δύο από τις τέσσερες εξωτερικές ατομικές πισίνες, που θα λειτουργήσουν, μετά την κατασκευαστική τους ολοκλήρωση.

-” Ολοκληρώνονται  προχωρημένες επαφές με πανεπιστημιακούς, με πιθανότητα ανάπτυξης σπιρουλίνας στον Ξηρόκαμπο.”

Αυτή ήταν η δήλωση του κ. Θ. Κούσκου στο “Πανόραμα Πολιχνίτου”, μία δήλωση με την οποία επιβεβαιώνεται το ευρύτερο ενδιαφέρον του για την περιοχή του Πολιχνίτου. Πράγματι επιβεβαιωμένες και από μας πληροφορίες συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν τη δήλωση του επενδυτή, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με καθηγητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και με καθηγητές αμερικανικού Πανεπιστημίου, με στόχο την ανάπτυξη της σπιρουλίνας στην περιοχή μας. Επειδή απαιτούνται και πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την καλλιέργειά της, το γεωθερμικό πεδίο της περιοχής μας πρσφέρει τον καταλληλότερο χώρο. Δρομολογούνται κάποιες δράσεις, οι οποίες κυρίως λόγω του καλοκαιριού καθυστερούν. Θα έχουμε επίσημη ενημέρωση τον Σεπτέμβριο, την οποία και θα δημοσιεύσουμε.

Επιπλέον βρίσκεται επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις για τη δημιουργία Βοτανόκηπου στην περιοχή μας. Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, όταν θα είμαστε και εμείς έτοιμοι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σελίδα φωτογραφίας-Μέρος 5ο-

Σελίδα λογοτεχνίας- Μέρος 5ο:«Δρόμος παλιός που αγάπησα…»- Αντώνης Χατζηλάμπρος, Φιλόλογος

Θερμοπηγές Πολιχνίτου: έναρξη λειτουργίας-

Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου-Το “οδοιπορικό” του Ναού από τον Στρατή Πάντα

Μετάβαση στο περιεχόμενο