“πανόραμα πολιχνίτου”: Δικαιούται λίγες διακοπές!

πανόραμα πολιχνίτου

Αγαπητοί φίλοι

Η διαδρομή που διατρέξαμε τους πέντε μήνες λειτουργίας του ιστότοπου πανόραμα πολιχνίτου, που με μεράκι και πολύ δουλειά καταφέραμε να τον φτάσουμε σε ένα ζηλευτό επίπεδο, χωρίς πολλά λόγια θεωρούμε ότι ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες και όμορφες της ζωής μας. Με καθοριστικό οδηγό μας την αψεγάδιαστη ενημέρωση και τον πολιτισμό (ντόπιο και όχι μόνο) συντάξαμε και προβάλαμε μια αξιόλογη σειρά άρθρων, που βρήκε, ευτυχώς, ανάλογη ανταπόκριση. Δικαιώσαμε και τον τίτλο μας “πανόραμα”, καθότι ασχοληθήκαμε με κάθε λογής θέμα, που είχε για μας κάτι να “πει”. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και με τα 190 περίπου άρθρα που ανεβάσαμε, αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας, μελέτης και παρακολούθησης ντόπιων, εθνικών αλλά και διεθνών θεμάτων και προβλημάτων.

Έτσι, δικαιούμαστε να κατεβάσουμε λίγο τις ταχύτητες, για να χαλαρώσουμε τις “άγιες μέρες” των διακοπών. Θα ανεβάζουμε περιορισμένο αριθμό άρθρων, όσα θεωρούμε πως έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον ή τα επιβάλλει η επικαιρότητα.

Εσείς έχετε στη διάθεσή σας  ένα μεγάλο όγκο άρθρων, ικανό να σας κρατά συντροφιά από τα τέλη Ιουλίου έως  τον Αύγουστο.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

πανόραμα πολιχνίτου

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Διάβασμα για λουομένους στη Νυφίδα!

Το μαύρο πανώ της Βρίσας

Πολιχνίτος: Ένα χωριό-ανοιχτό μουσείο στα νοτιοδυτικά της Λέσβου

Μετάβαση στο περιεχόμενο