Ευχαριστίες από υποψηφίους και εκλεγέντες βουλευτές

 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας, τον Χαράλαμπο Αθανασίου, με την Νέα Δημοκρατία, τον Ιωάννη Μπουρνούς, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κυρίως τον χωριανό μας Παναγιώτη Παρασκευαϊδη, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή , που απέστειλε στον ιστότοπό μας ο εκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χωριανός μας Παναγιώτης Παρασκευαϊδης. Επίσης αναδημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή του Δημήτρη Μοιρασγεντή, υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Από τον Άρη Χατζηκομνηνό, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι ανάλογο. Υποθέτουμε πως ίσως έχει αναρτηθεί.

ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ

Λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης και ύστερα από έναν έντονο προεκλογικό αγώνα με τα γνωστά αποτελέσματα, τα θετικά για το κόμμα μου και για μένα που το υπηρετώ, σ’ αυτές τις προσωρινές για την ώρα στιγμές μικρής χαλάρωσης, η σκέψη μου βρίσκεται στην γενέτειρά μου πατρίδα τον Πολιχνίτο! Ήταν επόμενο αυτό με την ανάδειξή μου στο βουλευτικό λειτούργημα από τον λαό, μέσα στα ανάμεικτά συναισθήματα που με πλημύρισαν αυτές τις ώρες, να επικρατήσει εκείνο της νοσταλγικής περιήγησης στον Πολιχνίτο. Στο χωριό μου που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που γαλουχήθηκα με τα ιδεώδη τα δημοκρατικά, της φιλοπατρίας, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, από γονείς και δασκάλους. Εκεί που στις γειτονιές του και στις ένα γύρο ομορφιές του ίσαμε κάτω στην Σκάλα και στην Νυφίδα, έζησα με τους φίλους μου τις ξέγνοιαστες νεανικές χαρές και τρέλες αλλά και δύσκολες στιγμές, και που ο συνειρμός μου τις ανασύρει τώρα έντονες απ’ το παρελθόν. Εκεί, στον Πολιχνίτο που με ανέδειξε στην ιατρική επιστήμη με τα πνευματικά και παιδαγωγικά εφόδια που μού έδωσε. Σ’ αυτή την μεγάλη κωμόπολη των δώδεκα και πλέον χιλιάδων κατοίκων που την υπηρέτησα για δύο τετραετίες ως δήμαρχος αφήνοντας σημαντικό έργο, και που τώρα οι διεθνείς και δικές μας δύσκολες συγκυρίες, την κατέληξαν στον μαρασμό και στην ερήμωση, όπως και άλλα μέρη της Ελληνικής Επαρχίας.

Αυτή λοιπόν την ιδιαίτερή μου πατρίδα και τους Πολιχνιάτες που τώρα με τίμησαν με την ετυμηγορία τους στο βουλευτικό αξίωμα, θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, και να τους διαβεβαιώσω πως με τις δυνάμεις που θα διαθέτω και με τα σημερινά δεδομένα στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, θα βρίσκομαι πάντα αρωγός στα προβλήματά τους με στόχο ο Πολιχνίτος να βρει πάλι όσο είναι εφικτό τον παλιό του ζωντανό ρυθμό. Το ίδιο και για τους συντοπίτες  μου στον Νομό. Τώρα αυτήν την προεκλογική περίοδο, στόχος όλων μας και εμού προσωπικά βέβαια, είναι η ακόμα άνοδος του ΠΑΣΟΚ, η καταξίωσή του στην συνείδηση του λαού, ώστε ανανεωμένο, αφήνοντας πίσω τα αρνητικά τού παρελθόντος και με πυξίδα τα θετικά, να γίνει ο κύριος μοχλός και συντελεστής που θα φέρει την πολυπόθητη και πραγματική ΑΛΛΑΓΗ στον τόπο. Για δε τον Πολιχνίτο, πάντα θα παραμένω Πολιχνιάτης!

 

Μυτιλήνη 25 -5- 2023

Παναγιώτης Παρασκευαΐδης

————-

 

Δημήτρης Μοιρασγεντής: «Eνωμένοι για να δώσουμε τον αγώνα»

 

Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μοιρασγεντής υπογραμμίζει την ανάγκη της ενότητας του κόμματος μπροστά στην επόμενη εκλογική μάχη. Παράλληλα στην ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνει πως την επόμενη περίοδο πρέπει να γίνει συλλογική αυτοκριτική

 

 Αναλυτικά ο κ. Μοιρασγεντής αναφέρει:

«Η ήττα είναι και αυτή μέρος της διαδικασίας για τη νίκη. Παρά το δύσκολο αποτέλεσμα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε ενωμένοι και να δώσουμε τη μάχη ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει ισχυρή παρουσία στην επόμενη βουλή.

Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τους 951 ανθρώπους που με τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και όλους όσοι απλά άκουσαν τα επιχειρήματά μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη μάχη. Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στήριξε και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα.

Το επόμενο διάστημα πρέπει να είναι ένα διάστημα συλλογικής αυτοκριτικής, αλλά πριν από αυτό, προέχει να σταθούμε ενωμένοι για να δώσουμε τον αγώνα μας.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της μάχης των επόμενων εκλογών!».

 

Διαβάστε επίσης

Νέα πνοή στην Ίμβρο δίνει η επαναλειτουργία των σχολείων

Διαμαρτυρία για τα εισιτήρια- Έχουμε δίκιο, αλλά…

“Ανιστουρίσματα”, το νέο βιβλίο της Στέλλας Καρνά

Τελευταία, εξαιρετικά νέα από την Καθηγήτρια κα Νένα Γαλανίδου για τα Ροδαφνίδια

Μετάβαση στο περιεχόμενο