Παρέμβαση της ΛΑΣ Δυτικής Λέσβου για λειτουργία ΔΕYAΛ

Η παράταξη ζητάει συζήτηση για την κατάσταση της εταιρείας και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου

Tην Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Συκάς, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λέσβου (ΔΕΥΑΛ) Γιώργο Φλώρο, και επισήμανε την ανάγκη ενημέρωσης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Καλλονή, την οποία και αποδέχτηκε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΣ και υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Βαξεβάνης Σταύρος, Κλομιδιώτης Θέμης, Μαργαρίτης Χαράλαμπος, Πανταχός Αντώνης, Σαλταμάρας Γιώργος και Συκάς Γιάννης τονίζει: «Έχουμε πολλές φορές ζητήσει στις διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με δελτία τύπου την ανάγκη ενημέρωσης των δημοτικών συμβούλων ως προς την πορεία της επιχείρησης, για τις διαμαρτυρίες των συνδημοτών μας που αφορούν τους υψηλούς λογαριασμούς και τις επανειλημμένες διακοπές νερού. Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την ανάγκη να γίνουν ουσιαστικά έργα υποδομής (υδρομάστευση πηγών, λιμνοδεξαμενές, φράγματα, δίκτυα κ.λπ), που έχουν σχέση άμεσα με την ύδρευση, καθώς το νερό είναι κοινωνικό αγαθό. Οι κάτοικοι του νησιού μας πρέπει να έχουν φθηνό, καθαρό και ποιοτικό νερό, το οποίο είναι και απαραίτητη προϋπόθεση για να στηριχθεί οποιαδήποτε αναπτυξιακή δραστηριότητα όπως π.χ. ο τουρισμός.

Ζητάμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης, να είναι θέμα συζήτησης η διαδημοτική επιχείρηση και συγχρόνως να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ για να είναι παρών».

Πηγή: Sto Nisi

Διαβάστε επίσης

Καλές ειδήσεις από το νησί

Οι ευχάριστες ειδήσεις από το νησί

Μπλακ Φραϊντέϊ

Και άλλες δύο ευχάριστες ειδήσεις από Παν/μια Αιγαίου και Δ. Αττικής

Μετάβαση στο περιεχόμενο